0182-534466 Elke zaterdag geopend!
Locatie
Vuurdoornlaan
Vuurdoornlaan 2
2803 BB, Gouda
Alleen PIN
Locatie
Brokken & Zo XXL
Burg. van Reenensingel 109
2803 PA, Gouda

Vestigingen

Dier Medisch Centrum Gouda
– Locatie Vuurdoornlaan

Op de Vuurdoornlaan 2 in Gouda bevindt zich onze hoofdvestiging. Vanuit onze grote en moderne kliniek waken wij over de gezondheid van duizenden honden, katten, konijnen, cavia’s en nog veel meer huisdiersoorten.

Naast de reguliere diergeneeskunde zoals consulten bij ziekte, vaccinaties en gezondheidschecks kunnen wij op de hoofdlocatie ook bijna alle mogelijke operaties uitvoeren en beschikken wij over ultramoderne apparatuur voor het maken van echo’s, röntgenfoto’s en voor het uitvoeren van tandheelkundige ingrepen. Wij beschikken over een intensieve zorgafdeling waar uw huisdier na een operatie of tijdens ziekte professioneel bewaakt wordt.

Dier Medisch Centrum Gouda
– Locatie Brokken & Zo XXL

Op onze tweede locatie kunt u zelfs 6 dagen in de week terecht met uw zieke huisdier of voor gezondheidschecks, de jaarlijkse vaccinatie of een kleine operatieve ingreep (o.a. castraties).

Maarliefst zeven dagen in de week kunt u op deze locatie terecht voor het afhalen van dieetvoeding, herhalingsrecepten en middelen tegen vlooien, teken en wormen.

Op beide locaties werken wij uitsluitend volgens afspraak.

U kunt eenvoudig een afspraak maken via onze online afspraken service of via de assistente op 0182-534466.